Natuurlijk-Jonen

Inloggen
Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Welkom
De stichting Natuurlijk-Jonen werkt samen met de vereniging Natuurmonumenten, de Stichting SANNO en vrijwilligers aan het landschap rondom Jonen. Wat er allemaal gebeurt kunt u op deze website terugvinden. Hoe mooi het in en rond Jonen is kunt u bewonderen op de verschillende fotoalbums
 
Seizoen 2019
Geschreven door Beppie Miggels   
zondag 13 oktober 2019 18:09
In het vroege voorjaar arriveerde het ooievaarspaar weer op het nest in het weiland achter Jonen. Dit seizoen, 2019, werden twee jonge ooievaars grootgebracht. De lakenvelder kudde werd ingekort naar 9 stuks. Eind 2018 werd door Natuurmonumenten slootonderhoud verricht in het beheersgebied. Helaas bleek de tjasker molen -deels- verrot na inspectie door de molenbouwer Bart Smit. De voorjaarsklusdag was erg koud en ging gepaard met natte sneeuwbuien. Desondanks werd door de vrijwilligers veel werk gedaan en werden alle geplande werkzaamheden naar tevredenheid afgerond. De klusdag op 28 september werd afgesloten met een buffet bij de familie Schoenmakers.
 
Artikel in "De Lakenvelder"
Geschreven door Jaap   
donderdag 20 november 2008 00:00

Op bezoek bij de lakenvelders van 'Natuurlijk Jonen'. Onder die titel is in het blad "De Lakenvelder" een artikel met betrekking tot de stichting verschenen. Het betreft jaargang 9, nummer 3.

 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7
Natuurlijk-Jonen.nl, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting